Prikaz raspoloživosti po kategoriji jedinice

Prikaz raspoloživosti po kategoriji jedinice

Mala poboljšanja mogu napraviti veliku razliku i pomoći u stvaranju učinkovitog korisničkog iskustva.

Prije kada su korisnici željeli izvršiti rezervaciju za primjerice 3 jedinice, dok su u stvarnosti samo 2 dostupne, odabrali bih kategoriju sobe, a zatim vrstu cijene i dodali pojedinosti o gostima. Nakon dodavanja svega toga korisnik shvati i dobije obavijest da inventar nije dostupan.

Stoga, kako bismo olakšali ovo iskustvo, sada smo dodali broj dostupnih inventara u padajućem izborniku "Room Type" na zaslonima Brza rezervacija/Dodaj rezervaciju. Tako da će prilikom preuzimanja rezervacije i odabira kategorije sobe korisnik dobiti jasnu ideju o tome koliko ima dostupnih jedinica za odabrane datume. To će doista pomoći korisnicima da odmah dobiju predodžbu o raspoloživosti soba za odabrane datume, kako bi mogli odabrati i prodati kategorije soba u skladu s tim.

U nastavku je slika zaslona kako će se prikazati broj dostupnih jedinica na zaslonima Brze Rezervacije i Dodaj rezervaciju.

U bliskoj budućnosti ćemo dodati ovaj broj dostupnih jedinica na razne druge zaslone kao što su Dodjela jedinice (Assign Room), Premještanje jedinice (Room Move) i Zamjena jedinice (Exchange Room), kako bi korisnik mogao dobiti jasnu predstavu o dostupnosti kategorija dok obavlja takve operacije.